Upplev en härlig dag i Stockholm med mig som er guide

Jag heter Britta Jakubenko, född i Rostock och har bott i Sverige i över 6 år. Jag är certifierad stadsguide och vill gärna dela med mig av min kärlek till Sveriges huvudstad. Stockholm är vackert, spännande och intressant. Staden är byggd på ett antal öar vid Mälarens utmynning i Östersjön.
Låt oss utforska staden tillsammans!

Upptäck fashionabla Östermalm, mysiga Gamla Stan, Djurgården, Skansen eller Södermalm med mig.
Hur färgstarkt och annorlunda Stockholm kan vara upplever du bäst på en promenad genom staden med mig.

Mein Name ist Britta Jakubenko. Ich bin in Rostock geboren, doch seit mehr als 6 Jahren ist Schweden meine Wahlheimat. Ich bin geprüfte Stadtführerin und möchte Ihnen gerne meine Liebe zu Stockholm weitervermitteln. Stockholm ist schön, spannend und interessant. Lassen Sie uns die Stadt zusammen erkunden!

Entdecken Sie mit mir das mondäne Östermalm, die gemütliche Gamla Stan, Djurgården, Skansen oder aber das alternative Södermalm. Wie bunt und unterschiedlich Stockholm sein kann, können Sie am besten bei einem Spaziergang mit mir durch die Stadt erleben.

Dagstur till Stockholm

Boka en heldagsutflykt med mig som guide till Stockholm.

Resa tur/retur Stockholm
4 timmars rundtur med mig som guide
Egen tid för mat och shopping

Kontakt och bokning

Du kan alltid kontakta mig på tel +46 (0) 730-87 26 10 för mer information.

Kontakt & bokning

Information och villkor

Ring och boka i god tid, speciellt under högsäsong i juni, juli och augusti.

Glöm inte att ta med bra promenadskor
Kläder efter väder.
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Accept